• RESULTATSYSTEMER Resultattavle, scoreboard, matchur, klokke, kjært barn har mange navn. Fellesnevneren er som oftest at de er kompliserte, men høyst nødvendig. Vi leverer morgendagens løsning, som er enkel og innovativ. Opplæring er sjelden nødvendig, og vi har ingen spesialkonstruerte kontrollenheter som er dyre og reparere, eller vanskelig å få tak i. Vår løsning er tilpasset til bruk av touchskjermer, og kjører på verdens mest utbredte plattform Windows 10.
  Hva våre brukere mener om Hockey Scores;
  "Makaløst system"
  "Jeg er ikke lenger redd for å tilby meg å kjøre klokka"
  "Nesten for enkelt, nå kan jeg jo følge med på kampen i tillegg til å styre matchuret"
 • MEDIA/INTERAKTIVT Store idrettsarrangementer, har de senere årene utviklet seg fra å være en ordinær kamp mellom to lag, til en større opplevelse med høy underholdnings faktor. Ønsket om å benytte digitale flater for å gi publikum en økt underholdningsverdi, har under enkelte arrangementer utviklet seg til å bli rene live tv produksjoner. Dette har resultert i at mange arenaer har vært tvunget til å investere i kostbart utstyr, for å kunne levere god kvalitet til publikum.
  Vi leverer en løsning som gir ett like godt resultat om ikke bedre, men til en mye hyggeligere pris. Om det ikke er nok, kan vi nevne at systemet er meget enkelt i bruk, og krever ikke dyrt utstyr som hører hjemme i ett tv-studio.
 • STORSKJERMER For å kunne tilby gode løsninger for reklameflater utover en videovegg, kube eller lignende, vil vi sterkt anbefale skjermer installert rundt omkring i idrettsanlegget. I kiosker, mingleområder, VIP osv. Vi leverer skjermer av øverste klasse til fornuftige priser.


 
 
 

Det finnes en del nyttig informasjon både internsajonalt og nasjonalt. Her samler vi linker til dokumentasjon og artikler som kan være av interesse.